Onze merken

De beste, natuurlijke oplossing bieden voor ieder huidtype, daar tekenen we voor.

Body&Bess is een 100% Belgisch familiebedrijf dat sinds 2013 natuurlijke verzorging brengt op basis van een hoge concentratie aan natuurlijke, actieve bestanddelen met als doel de huidweerstand te versterken en op te bouwen, de celgroei te stimuleren en de huid te beschermen en herstellen. Kortom: Met Body&Bess gaat de huid heropleven.

Bij Body&Bess worden geen parabenen toegevoegd en zijn alle producten volledig dierproefvrij.

Het verhaal startte met een eerste gamma verzorgingsproducten op basis van frambozenpitolie voor de meest gevoelige, droge en veeleisende huiden. Deze productenreeks kreeg later de naam Hydro Sensitive.
Intussen werd ook een tweede gamma op de markt gebracht op basis van rijstpoeder dat zich richt naar het herstel van de gemengde en onzuivere huid; het Skin Control gamma genaamd.

Body&Bess blijft op continue basis verder ontwikkelen met de meest innovatieve, natuurlijke ingrediënten op de markt met als doel een compact doch volledig assortiment aan te bieden voor iedere huidbehoefte.

VISIE
MALU WILZ Beauté creëert exclusieve skin care & make-up concepten die uitsluitend bestemd zijn voor schoonheidsrituelen. 

Verzorgingsprogramma's voor ieder huidtype en elke leeftijd, topkwaliteit aan betaalbare prijs. Synergie tussen traditionele natuurlijke ingrediënten uit Oost en West en de meest geavanceerde formules uit de biotechnologie via samenwerking met topresearchlabratoria en universiteiten

DE GESCHIEDENIS
MALU WILZ Beauté is ontstaan en gegroeid als professionele divisie binnen de ARTDECO Cosmetic Group GmbH die in 1985 opgericht werd door Helmut Baurecht en gevestigd is in Karlsfeld bij München.

Sedert meer dan 30 jaar creëert het MALU WILZ team eigen hoogwaardige productlijnen uitsluitend bestemd voor beautysalons en visagisten. Op vandaag telt MALU WILZ in Duitsland meer dan 3.000 beautysalons als klant en wordt het merk verdeeld in meer dan 30 landen wereldwijd.
OVER Salonnepro

Salonnepro is een klein maar gezellig bedrijf, gerund door 2 dames: Sharon Pieters en Selma Hendrikse. Zij werken al sinds 2006 samen in de beauty-branche, toen nog als distributeur van een ander merk. In 2008 is het merk Salonnepro gestart met producten voor Microneedling en verschillende fruitzuurpeelings. In 2012 is onze gehele huidverzorgingslijn ontwikkelt en in de jaren erna kwamen er steeds meer producten en specialistische behandelingen bij. 

ONS DOEL

Salonnepro is een Nederlands huidverzorgingsmerk, proudly made in the Netherlands! Zij hebben een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen. En dan hebben ze het niet alleen over anti-aging, maar ook over de behandeling van puistjes, pigmentstoornissen, stress en onbalans. 

SALONNEPRO PRODUCTEN

Salonnepro producten worden door Sharon Pieters ontwikkeld. Haar achtergrond in biochemie en passie voor cosmetische ingrediënten stelt Salonnepro in staat om producten en behandelingen te ontwikkelen die samenwerken met het lichaam. Door met het lichaam samen te werken, in plaats van deze tegen te werken, worden betere resultaten verkregen. Synthetische werkstoffen worden waar mogelijk vervangen door hun natuurlijke alternatief. De producten uit de Pure Collection worden gemaakt met organic gecertificeerde ingrediënten, die van nature rijker zijn aan vitaminen en mineralen. De Solutions producten worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten, in deze serie vindt u ook de UVA/UVB zonbescherming.

Al de producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics  en phthalatenvrij.
Veel van de producten zijn siliconenvrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum.